Scribs Pers & PR

Persbureau van journalist Harry Hol

Boeken geschreven door Harry

Man Man versus MMOversus MMO
MMO’s (Massively Multiplayer Online games) zijn meer dan een spelletje. Het zijn gemeenschappen waar mensen vriendschappen sluiten, rivaliteiten uitvechten en een ontsnapping vinden voor de sleur van alledag.

Schrijver en journalist Harry Hol spendeerde een groot deel van het afgelopen decennium aan het onderzoeken, beleven en spelen van online games. Man versus MMO is een verzameling columns en essays over zijn ervaringen, zijn frustraties maar vooral ook van zijn plezier in het verkennen van al die gedeelde elektronische hallucinaties.

Man versus MMO is een hilarische blik op ’s werelds populairste game-genre.

Deze columns verschenen eerder wekelijks onder de naam ‘Level Up’ op de website Bashers.nl

 

BagageBagage

In de romantische komedie Bagage is de relatie van Paul en Nadine er slecht aan toe. En net wanneer Paul met pech langs de weg komt te staan, wordt hij door Nadine telefonisch gedumpt.

Daar staat hij: langs de kant tijdens een van de ergste herfststormen in jaren. Wat volgt is een race tegen de klok voor Paul om op tijd op Schiphol te zijn zodat hij Nadine kan tegenhouden voordat ze zonder hem naar Spanje vertrekt.

Zo’n jarenlange relatie gooi je toch niet zomaar weg? Maar onderweg ontmoet Paul Marijke, die zijn pogingen om zijn relatie te redden flink in de war schopt.